Verzenden & retourneren

Retourneren:

Bij BeterHulp heeft u voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant.

De aankoop dient, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd binnen 14 dagen na het verstrijken van de zichttermijn. Eventuele schade aan het product kan worden verrekend met het terug te storten bedrag.

Uitzonderingen op de zichttermijn, cq recht van retour zijn producten die direct op de huid gedragen worden, therapeutische aanpassingen, zoals steunzooltjes, of gepersonaliseerde produkten, welke op uw maat, kleur en voorkeur voor u bij onze leveranciers zijn aangeschaft. Overige gegevens vindt u op het retour authorisatie formulier. RMA-Formulier

Voor andere dan hier expliciet gespecificeerde bepalingen, gelden de Algemene Voorwaarden van BeterHulp.


Verzenden :

Het verzenden van pakketten met ongebruikelijke afmetingen vereist meer tijd en aandacht om het in perfecte staat bij u af te kunnen leveren. Wij zullen u bij benadering laten weten wanneer het bij u afgeleverd wordt. Het kan nodig zijn dat er vooraf een afspraak met u gemaakt moet worden om producten te plaatsen. U kunt ons dan bij verhindering dit uiterlijk 24 uur van tevoren laten weten, zonder dat er kosten worden berekend.